Skjenkestopp

Regjeringen har vært under økende press om smitteverntiltakene blant annet om hvorvidt beslutningen om å innføre nasjonal skjenkestopp er et forholdsmessig tiltak. Nå innføres det altså full skjenkestopp over hele landet.


Pin Pa Bilder

Til toppen Ansvarlig redaktør.

. 251221 1054 Du kan ikke straffes dersom du møter flere enn du har lov til i jula. Vedum mener kommunene selv må få avgjøre om skjenkestopp er nødvendig. På forsiden nå Eystein fikk komme hjem etter tragedien mens søskenbarnet ble drept.

Storbyene vil ha slutt på nasjonal skjenkestopp. Statsminister Jonas Gahr Støre Ap varslet fredag at det vil komme. Høyre reagerer på finansministerens utspill.

Det var fryktelig. Kommunene må få selv få avgjøre om skjenkestopp eller begrensede skjenketider er nødvendige sier Vedum til Dagbladet. Vanskelig å forklare mener Tromsø-ordføreren.

Kultur- og uteliv betaler en skyhøy pris for skjenkestopp samtidig som kun en håndfull personer er innlagt på UNN. Restriksjoner og skjenkestopp blir det denne jula også men politiet vil ikke straffe de som fester. Hovedårsaken til at det ble innført skjenkestopp over hele landet var omikronvarianten av koronaviruset.

Hittil har det vært skjenkestopp etter midnatt. FHI fryktet at viruset ville løpe løpsk. Aldri har dagligvare-kjedene solgt så mye av dette som under pandemien.


Pin Pa Bilder

0 Response to "Skjenkestopp"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel